top of page

La importància de la formació continua

Durant la vida laboral, és tan important l'experiència com la formació. El reciclatge i l'estudi formen part de la nostra feina. Però també formar i ensenyar els nostres projectes és molt important. Entre professional de la salut ens agrada exposar els nostres avenços per tal d'entre tots créixer i poder servir de la manera millor possible als nostres usuaris. Aquest ha estat el cas d'aquesta setmana passada. Tant zeladors com infermeria i els anestesistes estàvem convocats a dues jornades molt diferents. El dijous 18 i divendres 19 a les II Jornades de Dolor per Infermeria i I Jornada Balear de Dolor Agut Postoperatori, que es realitzaren a l'HU Son Espases. On les infermeres de l'àrea quirúrgica i els anestesistes exposaren i mostraren els treballs que es venen realitzant durant els darrers temps. Així com algun projecte en el qual s'està treballant.

A la vegada i els mateixos dies hi hagué el III Encontre de Zeladors, on presentaren El treball "Presente y futuro en la cirugía sin ingreso: el rol del celador" i es va fer una ponència sobre la importància dels zeladors en les diferents àrees de la sanitat.

'La meta final de la verdadera educación es no sólo hacer que la gente haga lo que es correcto, sino que disfrute haciéndolo; no sólo formar personas trabajadoras, sino personas que amen el trabajo; no sólo individuos con conocimientos, sino con amor al conocimiento; no sólo seres puros, sino con amor a la pureza; no sólo personas justas, sino con hambre y sed de justicia.'

John Ruskin


Entrades recents
Arxiu
Síguenos
  • Facebook Basic Square
bottom of page